Despre noi

despre noi

Despre noi

Cateva cuvinte despre noi - Echipa Rompol Media se axeaza in special pe fotografia artistica de nunta. Abordam fiecare cuplu de miri individual si cat mai original pentru a reda emotiile fiecarei clipe importante in cele mai reusite fotografii.

Fiecare cadru este atent compus astfel incat acesta sa exprime o poveste de care va veti aminti cu totii. Acestea sunt amintiri unice, momentele celui mai important eveniment din viata voastra. Tocmai de aceea ne dedicam si implicam 100% atat in captarea momentelor cheie.

Pe langa fotografi, va vom fi prietenii care va vor incuraja, sustine si amuza pentru ca intreaga zi sa se desfasoare asa cum v-ati imaginat. Iar finalul va fi completat de o prietenie frumoasa alaturi de amintiri de neuitat din cea mai speciala zi din viata voastra - ziua nuntii.
Munca in echipa implica colaborare, comunicare si pasiuni impartasite.

O echipa de fotografi si cameramani profesionisti va sti cum sa comunice, sa se organizeze in asa fel incat toate materialele sa fie realizate la maximum de calitate.

Fotografiile spun povestea pe care ati trait-o iar filmarea va relata intensitatea trairilor si va permite sa revedeti cele mai importante momente din viata voastra. 

Fotograf profesionist

 Pasiunea pentru fotografiat implica multe satisfactii iar acest lucru constituie o motivare pentru noi. Un fotograf profesionist se distinge de un amator prin insusi implicarea, pasiunea si interesul de care da dovada si cu care isi exercita sarcinile.

Experienta este cu atat mai desavarsita cu cat aceasta nu se observa doar pe plan tehnic, ci si organizatoric. Anii de activitate, aparatura performanta, investitiile in educatie dar si relatiile cu oamenii sunt elementele care evidentiaza un fotograf profesionist.

Fotografiile trebuie sa relateze o poveste, sa transmita o emotie care sa arate cat mai bine trairile acelui moment.

Prin fotografii, amintirile raman vii iar lucrurile care conteaza le pastram mereu alaturi.

Filmare profesionala

 In ceea ce priveste partea de video, consideram ca un bun cameraman are nevoie de abilitatile unui fotograf plus cele ale unui sunetist. Indemanarea, spiritul de echipa, inovatia si organizarea constituie principalele calitati ale unui cameraman profesionist. Pentru o filmare de nunta deosebita, surprindem momentele cele mai importante insa intr-o viziune multe mai emotionanta, astfel incat clipele acelei zile sa fie retraite la maxima intensitate si peste ani.

Folosim aparatura performanta iar materialele sunt prelucrate High-quality in programe de editare non-linear. Filmarea se realizeaza Full HD, DSLR pentru o calitate superioara, urmand a fi procesata in functie de nevoile voastre SD (DVD) sau HD (Blu-ray sau stick usb). Clipul video reprezinta o scurta prezentare a nuntii voastre care necesita o minutioasa prelucrare in programe specializate pentru ca rezultatul obtinut sa fie pe masura asteptarilor voastre.

Filmarea se poate realiza cu 1, 2 sau 3 camere si se vor utiliza diverse lentile, steady-cam, dolly, lumini, monopied, trepied, macara. Serviciile de fotografie si videografie cuprinse in portofoliu sunt pentru nunta, botez, petreceri, aniversari, promo-uri, reclame, videoclipuri, conferinte, seminarii, documentare, prezentari, evenimente sportive, evenimente corporate, concerte etc.
Ne desfasuram activitatea in Cluj, Zalau, Dej, Brasov, Vatra Dornei ... dar la cerere ne deplasam oriunde in tara sau in afara tarii.

Albume foto-carte

 Albumele digitale reprezinta varianta moderna a albumelor clasice. Albumele foto-carte, cum mai sunt denumite, va ofera posibilitatea de a va personaliza intreg albumul incepand cu alegerea fotografiilor. Apoi alegerea tipului de album (cu/fara paspartu, cu/fara gravura, cu/fara accesorii perle sau cristale Swarowski etc. Tipul de coperta poate fi variat (canvas, poza, acryl, piele eco, piele naturala, catifea) precum si culoare. Dispunem de o gama de peste 200 de culori.

Gama de posibilitati este mult mai mare iar rezistenta si durata este mult mai ridicata. De asemenea, fotobook-urile se impart pe dimensiuni oferindu-va sansa de a face cadouri celor dragi.

despre noi

Comments

comments